Christina Kovac

Nails

Då jag hade brottom med att fixa naglarna inför helgen så lyckades jag få tid fort hos sötaste Johanna som fixar naglarna på Roots inne på kullagatan! SÅ BRA! Är skit nöjd, hon har så mycket att välja mellan att jag nog lyckats planera in färger för mina naglar ett halvår framöver. Hon är skit grym, in och kolla hennes bilder på instagram - @j0hannan 

vill ni veta mer eller boka tid så är det bara att kontakta henne - 0722327666

what is and what should never be

Jag lovar att jag inom några dagar kommer att börja blogga helhjärtat, tills dess, så måste jag få vila och ladda om. Känner mig sjukt omotiverad och inspitationslös. Har dock börjat beställa och kolla in massa nytt till hösten. Så lite kul lär jag väl ha att visa upp här på bloggen för er. puss så länge

goodbye summer

Det här mellan vädret vi ligger inne med ger mig noll inspiration när det kommer till att klä sig. Vill ha riktigt höst väder, NU!

tattoos

För några veckor sedan gjorde jag en spontanare och tatuerade mig. En diamant, ett hjärta och ett kors. Är så sjukt jävla nöjd, har nu lyckats samla på mig 6 små tatueringar och jag är INTE klar! ;)

Get lucky

Sa hejdå till mina röda naglar, som jag förövrigt ÄLSKAR, men tröttnat på! Som tur har jag har världens bästa patricia som kortade ner dem och gav dem en beige färg! Är sugen på en massa jordnära färger nu till hösten, beige, mörk bruna/lila osv. 

denim

Har gått och kärat ner mig i jeans skjortor! Hittade denna inne på hm för endast 300 kronor! Lär även sitta super snyggt på nu när hösten närmar sig. 

i'm back

Har haft en liten paus, så bestämde mig för att låsa bloggen ett tag. Men känner att det är dags nu igen då jag får dåligt samvete när det är så många som kontaktar mig via facebook och instagram och undrar varför jag inte längre bloggar! Så, mina kära, nu är jag tillbaka.

Upp