Christina Kovac

live in love

lyssnar på ed sheerans album +, massor med sköna låtar. Kopplar av till musiken med öppet fönster, tända ljus och en bok. 

today´s

Efter en hel dags solande ute med tjejerna kom jag hem och duschade, och sedan bytade jag om och åkte till maxi med mina girls handlade en massa gott och stack sedan vidare hem till melli. Nu sitter vi här och myser, så jag tänkte slänga upp dagens outfit här på bloggen. OCH så måste jag tacka mina fina läsare för era komentarer. NI ÄR BÄST. massor med kramar till er.

Baby, we livin' in the moment

Var nere hos finaste patricia och fixade mina naglar, kunde inte riktigt bestämma mig om jag skulle ha beigea eller röda naglar. Tillslut bestämde jag mig och det blev röda denna gång, kör på beige nästa månad istället. Haha ointressan information jag vet. Iallafall surfar rundor och kollar olika tumblrs, letar efter inspo pics medan jag lyssnar på kanyes nya album - yeezus. LOVE IT. 

Shorts & blus kommer ifrån zara, jacka muubaa &plånbok fick jag av wifey. 

my eyes will always search for you

Kom med tips, vad vill ni att jag ska skriva mer om? Kläder, kärlek, min vardag?!? Vad vill ni läsa? Bara att komma med tips och ställ mer än gärna frågor, gillar när ni gör det :) puss så länge 


loving life

hej på er! Startade dagen med en lång pw i värmen, känner redan träningsvärken smyga sig fram i ben och rumpa! Efter den långa rundan kom jag hem och la mig ute i solstolen med en påse chips och kall dricka med skön musik till såklart! La ute ända fram till halv 6.. och kan ju tala om för er att jag är svart just nu hehe. ÄNTLIGEN riktigt sommar väder. 

happy

Hej på er mina fina, får be om ursäkt för dålig uppdatering. Har umgåtts med mina älskade vänner och njutit utav sommaren utomhus på en massa uteserveringar och kvällsfikor i stan. Idag vaknade jag upp på ett strålande humör, vilket såklart resulterade med att städa rummet. Har precis städat och gjort det kliniskt rent och nu väntar jag på att daddy ska komma hem med mc! Vilket jag tycker att jag förtjänar hehe. 

bild ifrån förrigår, kvällsfika med mina tjejer

Förberedelser inför kvällens festligheter

Idag tar en av mina bästa vänners lillasyster studenten, så ikväll bär det av ner till stan för att fira fina Inez... Fy vilken ångest man får såhär ett år efter och ser när alla andra får uppleva studenten. VILL OCKSÅ IGEN! Aja, önskar alla helsingborgare en sjuuuuuukt bra student idag. PUSS

Upp