Christina Kovac

sunday

Söndagar innebär städdagar för mig, så idag skall det städas! Ska göra det fint och mysigt i rummet! Och sedan bara ta det lugnt. Typ, noppa ögonbrynen, fotbad, måla tånaglarna och så...haha

drinks

Spenderade helgen med mina finaste tjejer, fredagen hade jag riktigt tjej kväll med wifey på helsing &lördagen spenderades med massa mat, kakor och fika!

if you leave

Lyssnar på Daughters låtar och bläddrar runt på tumblrs som några läsare skickat till mig. Mysig start på denna fredag. 

Nothing was the same

Startade dagen med att åka till väla, shoppa lite smått och äta frukost med wifey. Är nu hemma och lyssnar på drakes nya album, looove it! Förresten så vart jag hos frisören igår och världens bästa aida på frisyrmakarna lyckades göra mig super fin som vanligt! Ljusade upp topparna med en kall färg och så lite klippning! Känner mig fräsh och redo för hösten nu! ;) 

nails nails nails

Alltså Johanna är nog bäst på naglar, gör alla former perfekt och har ALLA möjliga snygga färger. Är så sjukt nöjd varje gång jag går därifrån, och dem håller så bra! Mina höll i 4 veckor utan att knäckas och jag har vänner som har gått med dem i över 5 veckor utan att knäckas! 

Vet att några har frågat om henne, bilder finns att se på instagram @j0hannan ! och om ni har frågor ang tidsbokning &priser så hör av er till henne på - 0722327666

my body

Fått en del frågor om hur jag sköter min kropp, det gör jag inte. Men jag ska börja, slarvar med att äta regelbundet och glömmer oftast bort att äta frukost. Men jag rör på mig mycket, är ute och går långa promenader väldigt ofta. Simmade även en hel del förut, men lat som man är så slutade jag.

Under vintern/våren var jag nog som mest nöjd med min kropp, men jag lyckades tappa massa kilon nu under sommaren vilket suger. SÅ nu är det dags att börja trycka i sig en massa mat och gott och börja äta regelbundet flera gånger om dagen.

monroeworld

Fick en fråga om vart man kan hitta pälsvästar, köpte min på http://www.monroeworld.se/ dem får in nya pälsvästar i olika färger varje höst! Så det är bara att klicka sig in och kika. Såg precis att dem även har pälskragar som jag vet att många av er frågat efter också!

black is such a happy color darling

Under höst och vinter månaderna är black &grey några utav mina absoluta favvo färger. Så så så snyggt! Förälskade mig i jackorna och bootsen på bilden nedan, sitter redan och tänker ut en massa snygga outfits till hösten. 

happy

Att vakna upp sjuk och bitter med ett sånt här paket som väntar på en kan bara göra en på sååå mycket bättre humör. 

feeling good

Då jag ligger inne med förkylning så blir de ingen snygg outfit. Spenderar denna kväll massa mys med mina tjejer.