Christina Kovac

yesterdays

Eftersom jag inte ska röra mig från mitt hem idag så får ni bild på outfit från igår. Idag ska jag beställa hem lite saker som jag spanat in, kolla efter jobb, fixa cv, tvätta och städa. Kanske hinner med ett besök till solariet också!

Jackan kommer ifrån rock n blue och den stickade tröjan kommer ifrån Cirkus i hbg. 

pretty girls

klickar som vanligt runt på en massa tumblrs och inser att jag älskar att vara tjej. Blir glad när jag ser snygga inspo bilder på tjejer med snyggt hår, snygg sminkning, kläder osv. Så mycket roligare att vara tjej än kille ;) 

questions

Fick en fråga om hur lång jag är, är 161 cm lång och vad jag väger vet jag inte. Vägde 51 kg men har tappat några kilo så gissar på 47-48 kg nu. BUU! Får äta upp mig igen... I alla fall, något mer ni undrar?:)

ordered

Lite nytt som jag kan springa rundor i på stan under höstdagarna. Längtar faktiskt efter lite kyligare dagar, dock inte efter regn och snö... Jo kanske lite snö längtar jag efter, men det får jätte gärna komma under december månad, endast!

Army pants

Mina pösigare militär byxor är köpta inne på zara, även linnet på bilden är köpt där. Skulle dock gissa på att dem är slut där, men ni kan ju alltid hålla utkik eller fråga om dem får in liknande snart. 

Update

Myst i stan i det fina vädret med mitt hjärta idag. Så med tanke på mitt goda humör så tänker jag ladda upp bilder på dagens outfit. 

Linne - hm, jeans - dr denim, skor - ash