Christina Kovac

CROCHET SHORTS

Mina nya virkade shorts kommer att användas flitigt i sommar, har massvis med olika outfits jag kommer att använda ihop med dem.

från H&M

Hair issues

Efter två tvättar med BEAD HEAD plus moroccan oil i blött handukstorkat hår märker jag redan skillnad, håret ser fräschare och glansigare ut, mer vårdat och friskt! Så nu är det bara att fortsätta! Snart har jag mitt hår tillbaka. ;) Ska dock till frisören och färga de ljusa partierna i askigare ton då mitt hår börjat gå åt de varma hållet - vilket jag INTE gillar.

Här är bilder jag tog på det idag, glansigt och fräscht, endast färgen som måste fixas till en askig snygg färg!

Streets of Paris

Köpcentren i Paris var GIGANTISKA, 7 våningar och fullproppat med kläder och märkeskläder. Minns hur jag och babe ställde oss utanför efter att ha sprungit runt en massa i butikerna och mellan de stora byggnaderna - ställde oss och glodde på varandra helt tjuriga och började asgarva, skrattade så mycket att jag grät. Så utmattade, och vi var inte ens halvvägs klara.. Haha. Så att tipsa er om butiker med shopping kan bli svårt, inte billig shopping iaf - vi höll till på gatorna "saint honore" & en till som var mer inne i stan med butiker och stora köpcentrum. Ett tips är att kolla upp Metro, mycket enkelt och smidigt. Man kommer fram super fort mellan de destinationer som man vill till sig till och från!

Still cute tho

Efter min idiotiska blekning, var allt okej med mitt hår, det var nu under vintern när det blev som kallast som de blekta topparna började brytas av... Fatta min ångest. Nu har det blivit ganska tunt och slitet, och jag gör allt jag kan för att det ska bli bättre.. Har ni några tips så kom gärna me de. Vet iaf att jag ALDRIG ska bleka mitt fina hår. :( bli långt och tjockt igen nu, tack.

you need me

Testar lite olika outfits till byxorna, tyckte att ett enkelt linne var fint till, men det lutar mer åt en lös vit blus, med lite urringning ;)

Linne - bikbok, byxor - zara, skor - HÄR

Fresh hair

Hämtade ut paket till mitt hår tidigare idag, dags att börja sköta det som förut. DÅ JAG HADE FINT, LÅNGT OCH VÄLVÅRDAT HÅR. Suck,, snart blir de fräscht och fint igen! :)
Moroccan oil light har jag använt sedan lång tid tillbaka men BEAD HEAD har jag aldrig testat förut, hört en massa bra om de så jag kände mig nästan tvungen att testa det själv. Vanligtvis använder jag macadamia inpackning med!
Massor med bra produkter för håret - kan aldrig bli fel! Avskyr ovårdat och ofräscht hår, usch!

Dressed up

Funderar på att ha mina nya byxor från ZARA imorgon kväll, vet dock inte vad jag ska ha upp till... Hmm... Ni kanske har några tips?

Army pants

Var och shoppade ett par nya byxor jag spanat efter med baby. Sen har vi suttit ute på altanen hela dagen och njutit av solen!

Idag har jag på mig zara byxor, och sticka tröja som jag inte minns namnet på, och mina nya Ash skor som jag hittade i Paris!

Sunny day

God morgon! Nu har vi vaknat, och sitter ute på altanen i solen och tar en kaffe. Njuter och pratar! Ska snart hoppa in i duschen, sedan sätta oss och fixa med några kurser och därefter tänkte vi ta oss ut och njuta av den fina dagen!

Goodnight

Hahaha, sååå typiskt mig och min pojkvän, ni ska bara höra våra diskussioner och konversationer på nätterna när vi inte kan somna... Komedi!

i love shoes

Ännu ett par snygga sandaler, tänkte tipsa er om dessa då de förra jag tipsade om sålde slut direkt,

Ni hittar dem i svart/guldiga HÄR - och vit/guldiga HÄR

sjukt trendiga och passar lika bra till avslappnade outfits så som till uppklädda outfits med smycken och bruna ben.

take me back

Är hemma, och otroligt trött. Smått deppig, då vi hade det SÅ JÄVLA BRA i Paris. Vädret, staden, byggnaderna och människorna var helt otroligt/a, supervackert och översociala människor - fik och restauranger längst varje gata. 

Inte sista gången vi åker dit, snart är vi där igen. 

Imorgon kommer det upp en massa inlägg, nu ska jag fortsätta vila med baby som väntar på mig i sängen.