Christina Kovac

if someone sticks by your side through your worst times, they're the ones who deserve to be with you through your best times

I fredags startade jag dagen med att dra till stan angående en jobbansökan. Blev några plagg rikare också för en billig peng, inne hos Monki! Efter hämtade baby och Kenny upp mig och Jim, och så körde vi till systembolaget och maxi för att handla på oss lite gott. Mot kvällen blev det grillat, och god dricka med ett gäng killar. Och nej, jag kände mig inte som en outsider trivs bättre i killars sällskap, mindre bullshit och drama! ;) Hade superkul och skrattade mestadels av kvällen. 

Och så vidare till lördagen, vi vaknade upp bakfulla och trötta, så det blev mcdonalds och massa slappande.. Senare mot kvällen kände vi oss bättre och jag blev helt plötsligt pigg och superrastlös.. Så vi drog till hem till Nara & hennes man i stan, och så stack vi även till "musikens makt" en snabbis, åt grekisk mat - gyros. SVINGOTT var det. Efter ca 20 min åkte vi tillbaka hem till dem, babblade och tittade 3D film.

Så nu fick ni en kort sammanfattning av de senaste dagarna. :)

Idag ska vi faktiskt inte göra så mycket, jag facetimear med mamma medan jag skriver här, och baby pluggar lite. Efter plugget ska vi till ica, och seda hemåt för att mysa och titta någon film eller serie. Vädret är skit så jag känner inte för att vara någon annanstans än hemma. I myskläder och en gossig pojkvän bredvid. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas