Christina Kovac

celebrate the new year with the perfect outfit

Nu är det dags för mig att tipsa er om NYÅRS klänningar, har lagt ner mycket på för att hitta just mina favoriter, och eftersom jag också behöver en nyårs outfit tänkte jag att ni kanske kunde hjälpa mig med, vilken är er favorit bland mina tips? Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska beställa hem.... SO MANY PRETTY THINGS..

Det viktigaste för mig är inte att köpa på mig någon skrotig klänning eller glittrig topp som jag sen inte kommer att kunna använda, jag vill ha ett snyggt plagg som jag vet är användbart vid flera olika tillfällen! Det gäller att glamma till det, med lite mer smycken än vanligt och givetvis ska makeupen och håret vara ON POINT. ;)

Den här klänningen har sålt slut flera gånger om, och nu är den äntligen åter i lager. Hur snygg är den inte med beige eller bruna heels och massor med smycken, och stort lockigt hår eller stramt uppsatt hår och mörka läppar. 

HÄR

Den här klänningen vill jag haaa, man kan använda den under alla årstider. Alltifrån en vårdag på stan med sneakers och skinnjacka eller till nyår, med ett bar beige lackade heels och smycken!

HÄR

Den här klänningen är bland mina top 3 favoriter, så enkel och snygg! Älskar längden och de tunna axelbanden.

HÄR

Beigea heels, guldsmycken, långt lockigt hår och en snygg kappa över! 

HÄR

Uppsatt hår, mörka läppar och tungt sminkade ögon och ett par chunky heels till. SÅ SNYGGT

HÄR

Den här jumpsuiten hade kunnat vara en jävligt snygg outfit, hade öppnat upp och gjort den mer v-ringad vid brösten, tagot ut snörena nere vid byxkanten (så att dem förblir bootcut) och stort lockigt hår 

HÄR

 

TILL ER SOM INTE SKA SPENDERA KVÄLLEN INOMHUS, OCH INTE ÄR SÅ SUGNA PÅ ATT FRYSA RÖVEN AV ER: 

här kommer mina favorit toppar

Den här toppen är min favorit, jag vill bära den mot en solbrun hud, stort lockigt hår, svarta eller vita högmidjade jeans och ett par beige lackade heels eller några snygga heels med grov sula. 

HÄR

Classy & elegant topp, som jag hade bärt upp med ett par snygga svarta kostymbyxor, heels, spikrakt hår och röda eller mörklila läppar, och givetvis massor med smycken, ett huvudsmycke hade varit SUPERSNYGGT till denna outfiten. 

HÄR

Behöver jag säga något ens? Den här toppen tillsammans högmidjade svarta jeans eller kostymbyxor.

HÄR

HÄR

Denna topp ihop med ett par högmidjade jeans eller en svart högmidjad tight kjol i en lite längre modell.

HÄR

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas