Christina Kovac

one of my favourite blogs

En blogg jag dagligen läser är super fina Elin's blogg, där man kan läsa om bland annat mode, makeup & skönhet, resor och en massa annat. Tycker att alla som älskar att läsa lite mer personliga texter, få dagliga tips på makeup/kläder och se massor med fina bilder bör klicka sig in hos henne direkt - ELINJACONELLI.BLOGG.SE

Måste även visa er en text hon laddade upp igår, kunde inte förklarat det bättre själv.. Då även jag med jämna mellanrum känner mig fullproppad av hormoner och kan gå från att skatta, skrika och gråta till att fullkomligt inte bry mig om ett skit inom loppet av tre minuter. 

"HORMONER"

"jag har haft en riktigt dålig dag. eller, rättare sagt: en riktigt dålig vecka. jag återgick till mina gamla p-piller i måndags efter ett tre månaders uppehåll med andra tabletter & nu är min kropp fullpumpad av hormoner igen. jag är ett nervvrak. jag är varm, har ingen energi, känner mig ensam & vill helst bara ligga & gråta i kurts päls. jag tycker att alla är dumma mot mig & att både livet & jag själv är hopplösa. i morse hade jag ett gräl med hörnet på en tv-bänken för att jag gick in i den & slog benet. VEM HAR FLYTTAT PÅ TV-BÄNKEN!? VARFÖR MÅSTE HÖRNEN VARA SÅ FÖRBANNAT VASSA!? JAG HAR GÅTT FÖRBI DEN HÄR BÄNKJÄVELN VARENDA DAG I FLERA ÅR & ALDRIG SLAGIT MIG. DEN STOD INTE HÄR IGÅR. DET KAN DEN INTE HA GJORT! VARFÖR MÅSTE ALLA VARA EMOT MIG!?"

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas