Christina Kovac

Too early and way too cold

Uppe med tuppen idag. Ska klä på mig och sedan tvinga mig ut i äckelvädret för en PW.
Medan jag är ute och inpackad i kläder så får ni en 2 år gammal sommar bild på mig att titta på - mycket roligare att titta på än morgonens outfit.. ;) TRO MIG.

cestlamode.se

Äntligen fått hem min kappa från cestlamode.se, mycket gossigare och så mycket bättre passform än min förra! Tycker även att den passar skit bra till sneakers - något jag störde mig på med min andra kappa som inte gjorde det. Så nu kan jag bära upp allt ifrån uppfixade outfits till mer chilloutfits med denna kappa. SÅ NÖJD.

Ni hittar kappan HÄR

Orange

Lite nytt och fint bland träningskläderna! Brun kropp med dessa färgerna under vår och sommar - kommer bli skit snyggt! Självklart ska man se snygg och fräsch ut under sina PW rundor! ;)

Också hittat inne på HM!

Good morning

Godmorgon fina ni, senare idag/ikväll kommer det upp lite nya saker jag tänkt länka och tipsa er om! Så håll er uppdaterade.
För övrigt ska jag försöka vakna till och dra mig upp ur sängen för att sedan ta mig vidare ut för en PW runda. Börjar alltid med mina rundor i början av det nya året och fortsätter genom vår och sommar! Skit bra för både ben och rumpa! ;) tänkte skaffa mig ett par hantlar senare till våren och börja gå ut och gå med dem i varsin hand - så att det tar mer på kroppen. Aja, nu måste jag upp. Hörs sen. Puss :)

Oldies

Fått en del frågor om jeansen nedan, dem är svin gamla. Alltså typ 10 år gamla?! Helt sjukt. Dem var bland de första "dyrare" jeansen som mamma köpte till mig och jag var så glad över dem. Slets duktigt fint med åren och dem var så fina så att dem fick följa med mig genom åren. En plats i garderoben lär dem alltid ha!

 

Shine bright

Hej hej hej! Senare ikväll kommer det några inlägg så titta gärna in då! Puss :)

armcandy

Valde dessa två snyggingar ifrån Treasureisland.se till min pojkvän - tänkte klicka hem några till mig själv med då dem är super billiga och skit snygga! Kommer sitta enkelt och snyggt på armen under vår och sommar!

Tycker att ni ska klicka er in HÄR och titta lite, finns massa fint till både tjejer och killar! Tycker dessutom att dem är skit bra att ge bort som en liten extra present eller liknande. 

ZARA

Denna snyggingen från zara fick följa med mig hem igår plus en snygg T-shirt jag hittade inne på solos rea! Som jag tänkte visa bild på i ett senare inlägg.

Har faktiskt börjat tröttna på bloggen, kanske dags att avsluta och säga hejdå. Enda anledningen till att jag bloggar är ju för er skull. Dock känns det rätt påtvingat just nu, och jag vet inte varför.

Bored girl

För första gången ligger jag redo och klar och väntar på min pojkvän som segar. Har redan min outfit klar så nu ligger jag i sängen och posar lite för er. Här får ni två snabba mina fina ;) hehe... Nä jag har inte en aning om varför jag skriver just nu, rätt meningslöst! Ska ge min pojkvän en puss och sedan klä på mig OCH därefter beger vi oss vidare.

and i will stumble and fall, just starting to crawl

Det här med att ens uppväxt speglar en som vuxen stämmer ganska bra, dock tycker jag att man kan bryta sig ur vissa mönster och vanor. Det kommande året kommer att få mig att växa, lära mig ta ansvar och framför allt ta beslut som jag aldrig trodde jag skulle ta. 

Min uppväxt har varit full med kärlek, stöd och trygghet. Nästan blivit lite för bortskämd, okej ganska bortskämd. Som har fått mig att backa en hel del, fått mig att avstå från en del möjligheter och drömmar - bara för att jag varit för fäst vid mina föräldrar, vid mitt hem, varit för bekväm med situationen jag befunnit mig i. Men sen mötte jag honom, en kille med mål och drömmar, en kille som såg på livet som en enda stor möjlighet och ingenting kunde stå i hans väg. Vilket fick mig att ganska fort inse att mina mål och drömmar inte längre var en omöjlighet. Och det höjde mig när mina drömmar, och hans drömmar blev våra drömmar. Man kan säga att jag fick en rejäl verklighetsuppfattning då jag insåg att för att nå vissa mål och uppfylla vissa drömmar är jag tvungen att ta mig ut ur "my comfort zone". 

Jag vet att jag har gjort rätt val, jag vet om att jag kommer att se tillbaka på 2014 och tänka att det var då jag växte upp. Tillsammans med min kärlek. 

Jag ser framemot att kämpa, kämpa för jobb och spara pengar, flytta iväg och lämna ett och annat bakom mig. Kämpa för studier och plugga för att komma närmre mina drömmar. Och framförallt är jag beredd på att lämna någonting bra för något ännu bättre, bygga upp ett liv och skaffa mig MILJONTALS minnen med killen som jag är så säker på. För att jag vet om att han inte kan bli mer rätt för mig, än vad han redan är. 

Sen att jag har underbara vänner och familj som stöttar mig och gör det lättare för mig kommer jag vara evigt tacksam för. 

bohemian

Alltså ge mig vår NU. Vill använda mina nya byxor. KÄRLEK.

Hittade dem snyggaste byxorna, och tog DE SISTA EXEMPLARET. yey. Kommer användas flitigt till våren, till något vitt luftigt linne/tshirt, guldsmycken och guldiga sandaler eller helvita converse. Asså lyckan jag känner, är det bara jag som är helt jävla galen när det kommer till kläder. hehehe. 

something good

Godmorgon på er! Utvilad och pigg som jag är så ska jag snart hänga tvätt och sätta i nästa omgång tvätt medan jag städar rent rummet. Igår la jag och babe i sängen i stort stätt HELA dagen - förutom när vi gick och åt. Bara ätit en massa och sovit och myst framför solsidan. Hade förresten en superbra nyår, den bästa på länge! 

Babys pannacotta som han gjorde till nyår, unnade mig den sista igår i sängen. SÅ GOD