Christina Kovac

The city

Heej på er! Idag åkte jag, baby och mina föräldrar ner till stan för att fixa nya glasögon till mig då jag börjat se sämre. Så det blev ett par guldiga ray ban! SKIT SNYGGA! Så dem får jag hem om ca en vecka.
Senare åkte jag och baby spontant till min frisör då han och mamma övertalade mig att klippa det kortare. Eftersom jag blekt det och slitit så mycket på det har jag mått dåligt över det. Så vi åkte och klippte det hos bästa Aida på frisyrmakarna. Hon har varit min frisör sen jag var 14 år. (Haha inte så viktig info, men kul att berätta det, tyckte jag) ;)
Så nu är jag kort klippt och inte som nedan på bilderna! Men det kommer att växa och bli långt och fräscht inom 8-9 månader! Så jag är nöjd! Och alla tycker att jag passar superbra i det! Jag visar bilder på min nya frisyr senare ikväll! Nu ska vi snart äta middag! Hoppas ni får en underbar lördag! Puss!

Be the best version of you

Har aldrig förstått mig på tjejer som tvunget ska kommentera andra tjejer och lägga ner så mycket av sin tid på att hata. Vad är anledningen? För att man varit med någon dem är med? För att man är med deras ex? För att man ser bra ut? För att man har fina kläder? Så mycket osäkerhet som skapar så otroligt mycket negativ energi, när man kan lägga ner sin tid på folk som älskar en, på saker som gör en lycklig och höjer en, istället för att sänka sig själv till en nivå där man hatar och drar ner stämningen.

Var dig själv, va säker på dig själv och omfamna allt det som gör dig lycklig. Sluta inspektera andra och lägga idiotiska kommentarer som "höjer" dig under endast några sekunder. Ju sötare och snällare du är utåt desto mer kommer det att synas, och du blir direkt mer attraktiv och andra kommer att märka av dig på ett positivt sätt.

Så mina tjejer, sluta upp med hatet nu! Var glada, och är det någon ni stör er på eller inte tycker om, så vänd dem ryggen med huvudet högt och ett leende på läpparna!

sheinside contest

Tänkte vara så snäll och ha en tävling för er där ni kan vinna ett present kort på Sheinside, läs instruktionerna nedan på engelska för att vara med och tävla

$100 dollar gift card contest

all you need to do is: 

  • 1) Register on Sheinside.Click HERE to register)
  • 2) Like the Sheinside Facebook Page (http://www.facebook.com/Sheinside)
  •  3) Leave the comment under this post with your email address (same one you use when you register)

 

Here are some of my favourites i picked out from Sheinside, the winner who gets the gift card can use it to order anything they like on SHEINSIDE.

 

 

leather jacket 1 - HERE // leater jacket 2 - HERE // off shoulder black blouse 3 - HERE // off shoulder blouse 4 - HERE // crochet blouse 5 - HERE // ripped shorts 6 - HERE // vintage denim shorts 7 - HERE

leather crop top 1 - HERE // crochet top  2 - HERE // long sleeve lace cardigan  3 - HERE // lace skirt 4 - HERE // off shoulder blouse 5 - HERE // grey cardigan 6 - HERE, // navy oversize sweater 7 - HERE

tired

Tröttis dag idag, har varit nere i stan, fått ena nageln som jag knäckte fixad, och shoppat lite. Efter det har jag bara varit hemma, städat och tvättat, och testat lite nytt som jag köpt.

eyeliner tutorial

Hur jag fixar min eyeliner.

Till att börja med drar jag några streck på en bit papper innan jag börjar med ögat, så att själva appliceraren ("pennan") inte är för kladdig. Är den för kladdig blir det svårare att applicera utan att det börjar klumpa sig. 

Så börja hellre med mindre klet på eyelinern, och börja med ett tunt streck utåt (hur du vill att vingen ska stå och i vilken höjd den ska stå) gör det tunna strecket på varje sida av ögat, och om det blir fel ta en örontops och sudda bort strecket. 

När du fått dem jämna så är det bara att dra eyelinern från "strecket" in mot ögat, så förlänger du eyelinern och gör den även fylligare. 

(en video från youtube finns nedan, under bilden - teknik 2 av 3 tycker jag är enklast och jag använder mig utav liknande teknik)

Har använt mig av isadoras waterproof eyeliner, ni hittar den på bla Kicks.

 

Här kommer en video för hur man applicerar eyeliner på enklaste sätt

Honeydew Lace Triangle Bra

Fick med mig en ny ovadderad bh när jag var i Sthlm, älskar dem och ska försöka samla på mig dem i alla färger. Dem passar så snyggt under transparenta blusar och lösa oversized linnen.

 

Från URBAN OUTFITTERS

link -> HERE

Inspire others to be their best

Nu jävlar ska jag blogga mer, ska blogga mer om min vardag, mina och babys planer inför kommande framtiden, även tipsa er om kläder & smink!
Vad vill ni se mer av/läsa mer om i bloggen förutom de ovannämnda? Inspirera mig och ge mig idéer tack!
PUSS

baby lips

Eftersom jag läst en hel del om Baby Lips från Maybelline, så var jag tvungen att testa, köpte först Pink Punch och blev helt förälskad så testade även Peach Kiss som jag fastnade för helt. Super snygga färger och läpparna ser så mjuka och mysiga ut! HELT KLART nya favoriterna. Lär nog köpa hem hela serien för att testa de olika färgerna. 

Finns på kicks för 39 kr.

& it was u

Hade mysdag med mina tjejer igår, fikade och pratade en massa som vanligt. Mötte senare upp min älskling, vi åkte hem och mös med lite glass och sen somna vi.

på mig hade jag

Topp - ZEBRA, Jeans - DR DENIM (klippt dem själv), Skor - Ash, Väska - liebeskind

festival outfits

 

Sockersöt topp

HÄR

Denna supersöta topp har jag själv, betalade dock fullpris för den, men nu är den på rea 

HÄR 

 

 

Skit snygga skor, som passar mer bekväma/avslappnade MEN snygga outfits. Går att matcha till shorts och snygga lösare toppar, men också till långa slitna bf jeans, och även tighta jeans.

HÄR