Christina Kovac

hair goals

Mitt hår & min nuvarande hårfärg är inget jag är något vidare nöjd med för tillfället. Förut hade jag superlångt brunt hår, sedan hade jag långt hår med blekta toppar. Och så hände det där som inte får hända oss tjejer som älskar långt hår, jag började slarva med min hårolja och inpackning, så under februari månad förra året när det var som kallast ute bröts mina toppar, och mitt hår blev risigt och tunt.. SÅ, jag färgade över det med Loreals toning "513 Ljus Gyllene Askbrun". Låter toningen sitta i 10-15 minuter i hårbotten, de resterande 10 minuterna fördelar jag toningen i hela håret, även topparna och låter det sitta i tills jag ska tvätta ut det. Se till att inte ha färgen i hela håret om ni redan har mörkare hår (finns risk att topparna suger åt sig allt annars). 

Nu har jag dock chokladbrunt hår, då jag först färgade det rött/lila i slutet av sommaren. Det tvättades ut för fort och jag orkade inte hålla på att färga håret varannan vecka så jag köpte den första bästa hårfärgen på ICA och färgade över mitt rödbruna hår med en färg från Schwarzkopf country colors "brazil". 

Nu har jag som sagt chokladfärgat hår, men jag tänker fortsätta färga håret med Loreals toning "513 Ljus Gyllene Askbrun", för att få bort de röda pigmenten och återfå min kalla bruna färg. När solen börjar titta fram igen under våren tänkte jag få lite hjälp med färgen hos min frisör. Jag vill ha tillbaka mitt askbruna hår med askigare ljusare toppar. Så medan jag väntar på att våren kommer tillbaka får jag behandla håret rätt med oljor och inpackningar. Förhoppningsvis är det mycket längre och fräschare till våren! Det har redan växt en bra bit sedan jag klippte det kort i sommras. Yeey, längtar!;)

Bild från förra vintern.

 

13 november 2014 16:07 | BEAUTY |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas