Christina Kovac

hello friday

Tog en liten selfie medan jag satt och sminkade mig idag, sitter alltid vid fönstret i soffan med allt mitt smink utspritt överallt och sminkar mig samtidigt som jag lyssnar på musik. Intressant att veta va? Haha, känner hur meningslöst det här inlägget kommer att låta. Så jag slutar nog nu.

Till tjejerna som kommenterade om att ni kunde köpa med er tröjan från wangs kollekton på H&M - MAILA MIG CHRISTINAKOVAC@HOTMAIL.COM

Morning inspo

Godmorgon, legat i sängen en timme och bara myst och bläddrat runt på kläd &inspo sidor. Baby ligger bredvid och sover, tänkte väcka honom med lite pussar nu.

heartbroken

Så, från att alltid ha en H&M tillgänglig som släpper speciella kollektioner till att sitta och tjura i en jävla lägenhet i LULEÅ som endast har en rutten H&M där man såklart INTE kan få tag på Alexander Wang for H&M plagg. JAG ÄR ARG, LEDSEN, TRÖTT, GRINIG OCH JAG HATAR ALLT OCH ALLA SOM HAFT MÖJLIGHET ATT KUNNA HANDLA. Och jag hatar er som fick tag på de korta tjocktröjorna i scuba med trycket wang över brösten. Jag hatar er nog mest. För det var de enda två plagg som jag ville ha. Och givetvis kom jag inte in på H&Ms onlineshop imorse så jag hade ju inte ens en minimal chans att hinna beställa hem de jävla plaggen. Är seriöst skit arg, hatar mitt liv.

Jag vill också ha en :'(

I NEED THIS

Hur SNYGG är inte den här då? Åh vill ha... Vet någon vart man kan hitta detta skalet?

Autumn colors

Minns ni "ljusfatet" jag köpte för inte så längesen? Tyckte det såg lite tomt ut så jag fick med mig älskling ner till stan för någon dag sedan för att titta efter lite ljus. Hittade det sötaste lilla "ljusfatet" tillsammans med små söta ljus som jag hittade, köpte två som doftade kanel och ett som doftade vanilj. Allt detta köpte jag inne på lagerhaus! Ni måste testa de dofterna tillsammans, alla som älskar doftljus hade ÄLSKAT den här kombon!!

finally mine

Har länge letat efter jackan, och äntligen är den min! Hittade den på en svensk sida där den var totalt slutsåld. Satt och tjurade och irriterade mig över faktumet att jag inte lyckats hitta en. OCH VET NI VAD, min pojkvän hittade en på ebay och beställde hem den till mig. SÅ GLAD att den äntligen är min!

Nails

Fick en fråga angående mina naglar. Hur dem har växt och vilka som är mina favoritlack nu när jag inte kan ha gelenaglar, som jag hade i över tre år fram tills att jag flyttade upp till Luleå. Jag är supernöjd med min naglar, dem växer och blir starkare, och under tiden tycker jag att det är skitskoj att fila och måla naglarna. Tänker dock börja bygga mina naglar med gele igen till våren/sommaren. 

Mina 3 favoriter är:

Isadora - "nude skin" HÄR (finns på b.la. Åhlens, Kicks)

Essie - "spaghetti strap" HÄR (finns på b.la. H&M)

MaxFactor glossfinity - "15 opal" HÄR (finns på b.la. Åhlens)