Christina Kovac

Furry little hearts

Åh, det har varit minst sagt händelserikt de senaste dagarna, i torsdags natt räddade vi två HELT nyfödda kattungar, resterande två hade inte överlevt kylan. Och jag har så dåligt samvete att vi inte upptäckte dem tidigare. Då kanske vi hade hunnit rädda 4 små kattungar. Vi hörde små rop på hjälp, små och små, dem var verkligen högljudda. Kändes som att det var de små stackarnas sista rop på hjälp..
Jag fick panik och började ringa runt till en massa katthem och volontärarbetare och baby sprang ut med en skolåda och en varm filt och tog med de två små liven in. Jag hade så ont i hjärtat, att man kan vara så känslokall när det kommer till djur. Jag kan inte riktigt förstå hur människor kan vara så kallhjärtade och ansvarslösa. Usch vad arg jag blir. Så mycket lidande de små söta, mysiga pälsbollarna hade sluppit om bara alla hade tagit ansvar över sina katter. Som tur är finns det människor som bryr sig, och vi ringde en trevlig dam som volontärarbetar med katter och som kunde hämta dem så fort vi ringde för att ge dem mjölkersättning och den tid och kärlek dem kräver tills dem är redo att omplaceras till ett tryggt och kärleksfullt hem.

Vi ska föra över pengar till de volontärarbetare som engagerar sig helt gratis i hemlösa och behövande katter här i luelå, och jag vet att min mamma skänker till de som finns i Malmö/Helsingborg. Jag tänker fortsätta skänka pengar varje månad. Om alla katt och djurälskare hade tagit sig tid att skänka pengar då och då till era lokala volontärarbetare som hjälper hemlösa katter hade det gjort stor skillnad. Det handlar om små summor som man kan skänka bort. För att det är inte summan som är viktig, det är mängden som dem får in. Som i sin tur kan hjälpa så otroligt mycket och allt mindre katter behöver lida ute ensamma och kalla. Så att dem kan slippa riskera sitt liv för en bil som gasar för snabbt eller elaka människor som vill se djur lida.. Så mycket kärlek och lycka dem kan ge en, bara dem hamnar i rätt hem.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas