Christina Kovac

winterland

Förlååååt för att jag är väldens sämsta bloggare, förstår att det blir tråkigt för er när bloggen står tom och händelselös. Iallafall, i söndags föll den första snön här i Luleå och det var sååå så så mysigt. MEN, nu när det är så jävla kallt ute så blir jag mer latare än vanligt, så jag sitter hellre inne och myser tills jag väl får fnatt och klär upp mig och tar mig till stan. Det är DÅ bilder med outfits laddas upp och jag är taggad till att ta bilder. Så dem dagarna jag ligger hemma och degar orkar jag varken klä på mig eller sminka mig. Då går jag hellre runt i mysiga stickade tröjor, mysbyxor och håret i en stor toffs. 

Ska givetvis bli bättre och bloggen ska uppdateras minst 3 gånger per dag. MINST. Det är ett mål som jag satt upp för mig själv. Nu tänkte jag istället att vi kunde köra frågestund. Och så ska jag se till att allt flyter på som vanligt. På söndag svarar jag på frågor som ni ställt tidigare samt dem nya som ni kan ställa i detta inlägget! 

EN SAK som är jävligt bra är att dessa lata dagar har spenderats mycket framför datorn där jag kollat makeup tutorials. SÅ jag tänkte tipsa er om smink jag använder, och smink som jag tänkt köpa nu när löningen kommer! YAYYY. Alltid kul med smink.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas