Christina Kovac

hellooo.

HEEEJ! Har haft ångest över att jag inte tittat in här tidigare förän nu men har samtidigt dragit mig från att skriva då jag mått dåligt. De senaste tre dagarna har varit superhektiska. I torsdags natt mådde jag inget vidare, vilket har påverkat dessa dagar.. Jag vill inte riktigt gå in på det än. Men jag kommer förmodligen att skriva om det när jag känner mig redo. Hoppas att ni förstår att jag också är människa och att jag har mina upp och nedgångar och mina problem, så att bloggen kan inte alltid vara nummer ett. Även fast jag försöker prioritera bloggen så högt upp jag kan. 

Igår hämtade Mell och Lina upp mig, dem körde mig först till väla där jag skulle lämna ett CV! I really need a job! Min hjärna överarbetar allt och jag orkar inte sitta hemma och ha ångest mer. Så nu är jag ute på jobbjakt! Därefter blev det roadtrip för några ärenden, påvägen hem plockade vi upp finaste O som slutat jobb, körde och handlade MC och åkte hem till mig för att käka och umgås. 

Idag har vi varit hemma och umgåtts med mina föräldrar, ätit god mat och bara vilat en massa. Vid 18 tiden körde vi ner till stan, och kom hem för en stund sedan då vi har varit på bio, jag och O och så mamma och pappa. Och alldeles för mycket snacks...haha. Vi såg den nya STAR WARS, ALLTSÅ JAG ÄLSKAR DEN! SÅÅÅ BRA! Nu är jag sugen på att ha ett star wars maraton. Några fler som gillar star wars filmerna? 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas