Christina Kovac

wednesday night.

Idag har jag spenderat exakt HELA dagen och kvällen hos hemma hos min fina Carro, druckit kaffe och babblat en massa. Linis var med oss en liten stund, sedan kom Mona över. Fick ett medel mot finnar av henne som jag ska använda varje morgon och kväll från och med idag, det ska tydligen vara SJUUKT BRA!! Problemet är att när jag har smink syns dem knappt, men utan smink har jag den senaste perioden haft liksom en del röda "böld-aktiga" finnar, samt massa småfinnar som bara exploderar i ansiktet från ingenstans, försvinner någon dag/dagar sen exploderar dem igen..Och så fortsätter de den senaste tiden. Eucerin produkterna som jag har fått hem har hjälpt min hud EN HEL DEL, men inte tillräckligt då bölderna liksom inte vill försvinna helt och hållet... När den ena har försvunnit tar de inte lång tid innan två nya jävla berg har ploppat upp! LIKSOM VARFÖR? Är snart 23 år, puberteten är väl över vid den här tidpunkten i livet. Och tidigare hade jag rätt bra hy, om jag ska vara ärlig. Blir deprimerad av det och mår superdåligt, min fina pojkvän tröstar mig och får stå ut med mitt jävla gnäll iprincip varje kväll nu. Förstår liksom inte varför de kommer såhär... Jag visade iallafall en video som jag spelat in på mitt ansikte utan smink till tjejerna och beklagade mig lite över dem, och då var Mona så pass snäll att hon fixade fram två flaskor med detta medel till mig som jag ska dutta på så fort jag känner någonting som är pågång i ansiktet. Är så exalterad inför resultatet! 

Förresten så jag ska snart ha en tävling på instagram i samarbete med eucerin som ska dela ut likadant kit som jag skrev ett inlägg om häromveckan. Kommer att dela ut 4 kit till 4 olika tjejer! HUR BRA? De har verkligen hjälpt min hud på traven och jag har fått en superfin lyster. Älskar eucerin! 

Förutom finnsnacket, satt vi i C's soffa och lyssnade på musik och hade sjuka samtalsämnen som vanligt. Älskar mina tjejer! Nu ligger jag hemma i soffan, har ätit mig mätt på cevapi, kollar på någon psykofilm som går på TV'n och mobbar mamma och O lite. Snart dags för sängen! 

Vad har ni för planer inför imorgon?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas