Christina Kovac

how I do my nails.

L.Y.X one step gel polish (se alla lack samt tillbehör HÄR) kan man applicera hur många gånger man vill beroende på hur stark du vill att färgen ska vara eller om du bara vill ha ett tjockare lager på nageln som gör så att nageln håller sig hård/stark. Först filar man naglarna och gör rent dem med ett putsblock (HÄR). När jag är klar drar jag snabbt med penseln från depends "nagellagningslim" på sprickor som uppstått i nageln eller liknande, och sen väntar jag i ca 3 min. Därefter applicerar man ett tunt lager på varje finger (förutom tummen). Jag kör första handen, sedan andra handen och så när båda är klara och alla naglar är bra så börjar jag med tummarna, och gör dem tillsammans. 

Första lackningen härdar jag under lampan (HÄR) i 30 sek. Sedan lackar jag om dem och kör dem i lampan 30 sek varje gång beroende på hur många gånger jag applicerar lacket. Är det ett tjockare lager låter jag de härda under lampan 30x2 sek. 

Och det sista jag applicerar över det torra/härdade lacket är top coat (HÄR), ett lager på varje nagel och härda i lampan 30x3 sek. Med top coat applicerar man även dekorationer och glitter på de naglarna man vill. 

Hur jag applicerar: dekorationer/glitter. När jag är klar med one step gel polish penslar jag på top coat och innan dem ska under lampan använder jag en nagelpincett som jag applicerar stenar/dekorationerna med, och när jag lyckats sätta dem på rätt plats drar jag försiktigt med penseln en gång till över stenarna och eventuellt rättar till dem med pincett innan jag härdar dem i lampan 30x3 / om det är tjockt lager med top coat kör jag 30x4 så att det stelnar ordentligt. Vill man ha glitter penslar man top coat på de naglarna man vill ha glitter på och sedan doppar man antingen nageln i glitter burken eller strör glittret över nageln och sedan för man naglarna in under lampan. 

När naglarna är klara smörjer jag in naglarna/nagelbanden med nagelolja (HÄR).

Gelet tar man sedan av med Gel off (läs om hur den fungerar (HÄR). Jag brukar dock pilla av gele lacket själv då det är ganska enkelt. 

För att läsa mer om hela serien "L.Y.X one step" gå in på deras egna hemsida (HÄR). 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas