Christina Kovac

10 random facts about me.

Ser att det börjar trilla in lite fler läsare nu, och därför vill jag att ni som är nya ska lära känna mig lite bättre! 

 

1, Jag kommer urspungligen från Helsingborg, är uppväxt här. Första gången jag flyttade hemifrån var för ett år sedan nu, och det var ända upp till Luleå där min pojkvän pluggar till civilekonom. 

2, Jag har aldrig någonsin varit så kär i någon eller så tacksam över att jag har en sådan person som min pojkvän i mitt liv. Åh vad han har fått mig att växa som person. Han har lärt mig att ta vara på allt det pengar inte kan ersätta i mitt liv. Han har även pushat mig mot mina mål, som fått mig att börja kämpa lite hårdare för de mål och drömmar jag har. Snart är vi där vi vill vara! Det vet jag.

3, Jag har 7 tatueringar, och jag vill ha MEEER. Jag älskar mindre, enkla tatueringar som betyder något. 

4, Jag piercade min navel när jag var 13 år gammal. Är 22 år nu och jag älskar den fortfarande. 

5, Mitt klädintresse började redan som liten (innan förskolan), mamma fick aldrig klä på mig. Jag valde mina outfits själv! Haha mini fashionista! ;) 

6, Från att jag var 14 år till att jag var 17 (skulle fylla 18) var jag en väldigt arg och sorgsen människa, jag hamnade i ett förhållande där jag blev grovt manipulerad, hotad och mina tonår som skulle varit dem bästa togs ifrån mig. Som tur är fann jag de tjejerna som idag står mig närmast när jag började gymnasiet och insåg tillslut att jag ville vara lika självständig och lycklig som dem. Jag hade aldrig tidigare suttit på stan och fikat förän en sommar när jag var 17,5 år. Jag minns den dagen som igår. Jag är varken bitter eller ägnar mina tankar åt det förflutna, jag är glad över att jag tog tag i mitt liv och slutade ljuga för mig själv och min omgivning.  Har fått uppleva och njuta av vartenda sekund med mina vänner, levt livet och skapat mig massor med minnen som jag kommer att bära med mig förevigt. Och för två år sedan fann jag min stora kärlek. Sedan dess har jag haft båda fötterna på jorden, vetat vad jag vill ha för människor runt om mig och aldrig någonsin tagit emot skit jag inte förtjänar/låtit någon köra med mig! 

7, Jag älskar att jag fick chansen att börja blogga. Fick flera erbjudanden om att blogga och jag valde forme som känder mest genuint. Hur som helst så var det tack vare mitt instagram konto som jag en dag helt spontant valde att öppna för allmänheten. Jag hade aldrig som mål eller ens en tanke under den tiden på att jag ville ha flera tusentals följare. Men tydligen så var det något jag gjorde rätt och jag insåg att jag var ganska duktig med kläder och mode. Idag har jag över 75 000 följare och jag är så otroligt tacksam över allt som jag fått ta del av tack vare mitt konto, tack vare er, mina följare.

7, Jag har så länge jag kan minnas velat jobba med styling, mode och skönhet!

8, Jag är en riktigt djurvän och vill rädda alla djur jag ser. Jag blir arg och börjar mer än gärna argumentera mot människor som yttrar sig om djur på ett nedvärderande och dåligt sätt. Försök aldrig hamna i en diskussion med mig, för jag ger mig ALDRIG! ;) Haha jag är envis som bara den samt ett hett temperament. 

9, Jag kommer ursprungligen ifrån Kroatien, men föddes i Sverige. Mina föräldrar är mina favoritmänniskor i hela världen, mina bästa vänner. Som jag har haft så otroligt roligt ihop med, dem är verkligen inte bara föräldrar utan mina närmsta och bästa vänner som jag delar allt med. Alltifrån skratt, glädje, tårar och oro. Dem vet ALLT om mig! Jag har inga syskon, och det ville jag aldrig ha då jag var egoistisk nog att vilja ha mina föräldrar för mig själv som liten. Haha...

10, Jag vill ha minst 2-3 barn. Men innan vi tar det steget vill vi att studier och mål är klara. Vi vill hinna skämma bort varandra först, vi vill resa och uppleva så många ställen som möjligt och bara få njuta av att vara tillsammans innan vi skapar en till liten människa som kommer att förändra våra liv föralltid. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas