Christina Kovac

No winter lasts forever; no spring skips its turn.

Hejjj! Igår vart jag knappt hemma något. Startade dagen med att möta Nara på stan, blev lite shopping (visar sen) och så lite fika och MASSA snack, som vanligt! Det har varit skinande sol hela veckan, och dem har lovat att de ska fortsätta så. YAYY.. Känner hur mycket piggare jag har börjat bli om dagarna, vilket resulterar i att jag orkar leva typ. Haha nej men jag orkar liksom fixa mig, hitta outfits, ta mig till stan, städa, blogga - ja allt. Så mycket skönare med soliga och längre dagar. I ALLA FALL, efter vår lilla dag på stan promenerade vi hem till henne och R. Hängde där och umgicks, sen kom baby med McDonalds till oss. Så förutom att vi hade det sjukt trevligt och kul som vanligt, åt vi gott och skrattade en massa. När det började röra sig mot de sista timmarna av kvällen åkte vi hem. Mös ner oss i sängen med glass och kollade på några avsnitt av Friends. 

Idag vaknade vi lite senare än tänkt, vid 10-11 steg vi upp (la kvar och mös lite). Sen körde baby mig till stan och lämnade av mig där, då jag skulle sola och handla bodybutter från the body shop. De hade en massa stånd längst hela gångsvägen i stan. Övertalade babe att vi skulle ta oss dit så fort han pluggat klart i skolan, så nu väntar jag bara på att han ska komma hem. Jag har hunnit duscha och fixa mig, diska och städa. Samt kasta ut äpplen genom fönstret till en vit hare som varit/är på besök, han har varit utanför och knaprat runt på kvistar och äpplen i snart 20 min. Hehe, om man ba hade kunnat få byta ut alla läskiga, hatande tjejer mot fluffiga små djur. SÅ JÄVLA BRA VA? ;) hahaha..

 Jacka - (liknande finns HÄR) // Jeans- Dr Denim // Clutch - H&M // Blus - SixtyDays // Kängor - urban project // Phonecase - HÄR

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas