Christina Kovac

all about that glow.

Mina absoluta must haves i sminkväskan:

Foundation - HÄR och HÄR (färgerna cotton och cinnamon) när cotton tar slut tänkte jag testa färgen corn då den har en gulare ton. Jag blandar fram en färg med dessa två vilket jag tycker fungerar sjukt bra. På vintern när man är blekare så blandar man i mer av den ljusa, och när man börjar få mer färg på huden under vår och sommar så blandar man i mer av den mörka färgen. I blandningen tillsätter jag några droppar med en yellow neutralizer som finns på (make up store i malmö).

Concealer - HÄR (använder den under ögonen, skratt linjerna och små fläckar), sedan lägger jag en flytande concealer som jag duttar ut med en svamp. När krämprodukterna är applicerade så borstar jag över HD puder som är transparent HÄR (det jämnar ut fina linjer och absorberar all olja).

Contouring - HÄR (i färgen gobi - sjukt snygg färg med lyster i), och när jag vill ha en lite starkare countouring använder jag även too faced dark chocolate soleil (i färgen deep/tan matte).

I mitten av pannan, under kindbenen och under ögonen använder jag den HÄR (färgen R130). Highlighter - HÄR och NARS (färgerna sinai & albatross). Vill man ha extra skimmer kan man lägga på ett eyedust i färgen april HÄR (supersnyggt att lägga i ögats innerkant + amourbågen). 

ÖgonbrynenHÄR och HÄR ( jag använder den ljusa och när brynet är klart så fyller jag i "änden" med den mörka = ombre bryn - färgerna medium brown och dark brown). Något jag ALLTID lägger på är även en eyeprimer innan ögonskuggor för att inte få linjer på ögonlocket och att skuggan ska hålla, jag använder make up store eyeprimer clear. Den HÄR "städar" jag med runt brynen och runt ögonen (runt ögonskuggan).

Jag tror jag fick med de viktigaste i mina sminkningar. Är det något ni undrar så är det bara att fråga! Puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas