Christina Kovac

certified make up artist.

TJEJER, nu är jag ALL YOURS igen! Denna veckan har vi haft teoriprov, och två praktiska prov. Imorgon får jag mitt diplom som utbildad make up artist! SÅÅÅÅ KUL! Nu kan jag återgå till de vanliga då jag inte har en massa att plugga på och vara nervös inför. Så bloggen och instagram lär uppdateras som vanligt. På lördag har jag två sminkningar inbokade redan och även lite småjobb framöver som jag kommer att berätta mer om senare. Förutom det så ska jag gå och söka en massa jobb nu och hoppas på det bästa, inom någon månad blir det förmodligen en flytt till en ny stad, om allt går som det ska då så att säga! 

Idag har jag även fått mina naglar fixade hos världens bästa @carolina.mroz , ska visa er imorgon då jag vill ta bild på dem i dagsljuset. Är så nöjd med både färgen och formen!

 Tänkte även ta bilder på mina nya favoriter i sminkväskan imorgon då jag inte hann idag, ovan ser ni två halvdåliga bilder där jag bär mina favoriter. Nya läppennan och mitt nya läppstift från MAKE UP STORE i Malmö, i färgerna  PLUM DELIGHT & AVERY MATTE! Sååååå snygga och höstiga!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas