Christina Kovac

shimmery midnight blue.

Är så nöjd med mina nya naglar som duktiga Carolina Mroz har gjort! Letade efter en bra nagelteknolog här i Helsingborg väldigt länge och tillslut hittade jag bästa Carro som gör sjukt snygga naglar som håller länge, och till bra priser!! Har gått till henne i några månader nu och jag är alltid lika nöjd, massor med olika färger att välja mellan och hon är sjukt duktig på olika former.

(Vet att det är många som går till asiatiska salonger, MEN tänk på att dem inte är utbildade inom de svenska utbildningarna/lagar, och använder sig även av märken/material som inte finns att köpa i Sverige och som då även kan innehålla förbjudna ämnen. Jag säger bara, håll koll på vem ni går till tjejer! Jag gick till två olika asiatiska salonger när jag flyttade tillbaka till Helsingborg då det var akut och jag visste inte vart jag skulle gå, och dem filade ner mina egna naglar alldeles för mycket och använde sig av dåliga asiatiska produkter. En av mina närmsta vänner är en av de duktigaste nagelteknologerna i Norrbotten och när jag besökte henne i våras bad jag henne att ta av materialet på naglarna som jag gjort hos en asiatisk salong då vissa var ömma. Det visade sig att på vissa ställen hade dem filat ner för mycket och pågrund av det hade jag röda fläckar som gjorde ont. Hon varnade mig för dem, och berättade att man kan få skador, utveckla svamp eller nagellossning bland annat om man gick till någon som filade ner naglar för mycket under längre perioder eller använde produkter med kemikalier som inte är hälsosamma bland annat.)

Därför vill jag faktiskt tipsa er om Carolina Mroz som finns i centrala Helsingborg, hon är jätte noggrann med ens egna naglar och använder sig endast av svenska godkända märken som används i bland annat utbildningar.

 Just nu kan ni få nytt sett för 450 kr och påfyllning för 350 kr om ni uppger mitt namn vid bokningen! 

Besök för att se bilder eller boka tid på instagram : carolina.mroz eller facebook: Carolina Mroz 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas