Christina Kovac

club-event.

Hej mina fina tjejer! Kom precis ut ur duschen och har även hunnit klämma en kebabpizza med vitlöksås MUMS! Igår och idag hade vi 20 och 30 tals sminkning, så det var inte något man kommer att få jobba med dagligen. MEN, vi fick iallafall testa på det och lära oss hur man gör! Vi testade även på att täcka ögonbrynen idag med vax. Hur mycket tror ni att vi skrattade egentligen? Såg så sjukt roligt ut, ska bli kul när vi har modelldag för killar och dem ska sminkas om till dragqueens! Min fina och snälla pojkvän lär ha det så trevligt, hahaha. Innan jag begav mig hemåt satt jag och pratade med finaste och duktiga Sofia som är ägare till MAKE UP STORE i Malmö. Hann även handla med mig lite nytt till sminkväskan innan jag skyndade mig till tåget. Tänkte tipsa er om vad som är favorit till mitt vardagsmink lite senare!

En annan kul och spännande grej som händer nästa vecka är att Sofia och Miriam på MAKE UP STORE i malmö ska ha en klubbkväll den 15/9 kl 18.00! Alltså den kommande torsdagen! Jag och en till duktig tjej som går utbildningen kommer att finnas på plats med superduktiga Sofia och Miriam där vi kommer att visa er alla höstnyheter inom makeup och även fokusera på att visa er en mer höstigare vardagsmakeup. Jag och en till tjej kommer att stå vid make up stores BROW BAR och hjälpa er som vill hitta rätt form och färger till era bryn! Hur kul? Så fint och mysigt med hösten, och det finns inget mysigare än en stickad myströja och en snygg höst makeup (tillsammans med ett par snygga bryn) till en kaffe på stan! Bor ni nära eller i Malmö eller kan ta er till Malmö så är ni varmt välkomna till klubbkvällen för att få tips och råd på hur du kan uppdatera din vardagsmakeup och även få se alla snygga och nyinkomna höstfärger! 

Det är begränsat med platser, så om ni är intresserade av att vara med oss på klubbkvällen (kostnadsfritt) så ring in och anmäl att ni kommer på

040 124170

MAKE UP STORE MALMÖ - östra rönneholmvägen 5 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas