Christina Kovac

Roses.

Ja jag såg precis att mitt inlägg på era svar inte har laddats upp, varför vet jag inte! Men jag ska fixa det ikväll! Lovar!

Walks in the park.

Förutom att jag jobbat så har jag även hunnit att umgås med vänner och min fina man! Lite shopping har jag även hunnit med, såklart!

14.14

Ikväll tänkte jag samla ihop alla era frågor i ett inlägg och svara! Så passa på att fråga under dagen om det finns något mer ni vill veta, puss!

Yoburger.

Alla som känner mig vet att min favoriträtt är hamburgare, det är typ vad jag oftast beställer vilken restaurang vi än är på. Så är det någon som kan burgare SÅ ÄR DET JAG. Haha... och jag måste bara säga att igår, i Köpenhamn - åt jag den allra godaste burgaren någonsin. Den var himmelsk! Så förutom shoppingen så har jag nu ännu en anledning att ta mig till Köpenhamn oftare - BURGAREN! Ni som har vägarna förbi och älskar burgare lika mycket som mig får inte missa detta stället!

Happy Easter.

Hej tjejer! Den senaste veckan har vi haft besök från Uppsala! O's bror har varit här och vi har hittat på en hel del och umgåtts! Har varit superkul förutom att vädret har svikit oss några dagar. I fredags var vi ute en runda i stan blev några drinkar och en massa skratt. Igår hade vi en heldag i Köpenhamn, blev en del shopping och en god lunch!

Enzyme peel.

Emma S enzyme peel mask måste vara en av de mest effektiva och bästa maskerna som jag har testat. Eftersom den innehåller syror så måste man va försiktig, endast 1 minut krävs att man har den på sedan ska man skölja av den. Efter jag sköljt brukar huden svida till och bli röd men det lägger sig efter en stund. När jag torkat ansiktet brukar jag kladda på en fuktgivande mask från Peter Thomas Roth. Tänkte fixa ett inlägg imorgon om mina hudvårdsrutiner!

Den här masken köpte jag på Åhléns Väla. Och ja, det är farligt att jobba på Åhléns - man handlar på sig en hel del. Blir mycket skönhetsprodukter och inredning, även något plagg då och då.. nu har jag dock spanat in ett par skor! Haha..

Sun is out.

Häromdagen lyckades jag vara ledig på en solig dag, så jag och C bestämde oss för en kaffe nere i stan! Blev en massa snack då vi hade en del att ta igen, och sedan kom L förbi och så åkte vi hem till mig och umgicks innan jag började med middagen. Känner att jag börjar få grepp om det här med matlagning...haha trodde jag aldrig! FÖRRESTEN, igår födde en av mina allra bästa vänner den finaste lilla pojken! Är så sjukt stolt över henne och så himla glad för deras skull! Världsbäst och jag bara längtar tills jag får träffa honom! <3

Thursday.

ÄNTLIGEN har jag min blogg tillbaka. Jag har suttit i 10 dagar med dåligt samvete över att inte kunna blogga eller åtminstone meddela er att min blogg är nere. Men nu fungerar allt som det ska och jag är hur glad som helst. De senaste veckorna har jag jobbat mycket, shoppat en hel del, fixat med lägenheten och umgåtts med mitt hjärta och mina vänner. Som tur är har jag fullt med bilder som jag inte kunnat uppdatera er med som jag nu tänkte dela med mig av!

Sorry.

TJEJER! Jag har inte haft åtkomst till min blogg på över en vecka, därför har jag inte kunnat blogga. Ber så hemskt mycket om ursäkt och har verkligen försökt göra allt för att komma in på den vilket uppenbarligen inte har gått. Nu fungerar allt som det ska igen...

Upp