Christina Kovac

Just moved in.

HEJ TJEJER! Det har varit full rulle hela helgen, i lördags började vi flytta in och montera upp möbler och lampor. Hela min familj var med och hjälpte till och blev kvar till sent på kvällen. Dessa två dagar har vi packat upp pch fixat och vi har fortfarande en hel del kvar att packa upp/fixa. Vardagsrummet börjar se ganska så bra ut. Nu väntar jag på att vårt router ska skickas så att vi får internet så att jag kan börjar blogga från datorn och kolla ikapp alla mina favoritserier. Har haft så mycket att göra denna veckan att jag känner mig helt slut i kropp och själ. Men jag är glad ändå, har så mycket att se framemot! Och kommande lördag fyller jag år, då kommer hela familjen på tårta och lite fest! Nu ska jag fixa i vår lilla walk-in-closet och få undan lådorna i sovrummet!
Tack för att ni hängt kvar och hållt ut med min tomma blogg! Blir ju givetvis ändring på det från och med idag! Har även fixat upp min outfit spegel så snart kommer outfits att flöda på som vanligt. BRA VA?

Industrilådor.

Fyndade dessa på Mio förra helgen. Tänkte ha den stora i vardagsrummet och den mindre på byrån - antingen i sovrummet eller hallen!

Sunday.

Hej tjejer! Som jag nämnt tidigare så lever vi i flyttkaos just nu men snart flyttar vi! Då ska jag blogga på som vanligt! Hoppas ni har förståelse och står ut! <3

Monday.

Tjejer!!!! De senaste dagarna har jag inte kunnat ladda upp inlägg då det strulat på bloggportalen.... jag har spenderat helgen med O, min första helg ledig då jag bara jobbade ett kort pass under lördagen och fick söndagen fri! Vi har handlat möbler, lampor och inredning och även börjat packa lådor! Längtar bara mer och mer och jag känner mig allt mer rastlös om dagarna. Nu får tiden gärna gå fort...

Upp