Christina Kovac

shopping and some deep talk.

Hur snygg är inte min nya jeansjacka som jag fyndade på ZARA? 

Idag har det inte varit en händelserik dag, förutom att vi promenerade iväg för en timmes simning imorse. Jag och O tänker faktiskt börja simma 1-2 gånger i veckan. Simning är sjukt bra som ni säkert redan vet, sliter inte på musklerna och man tränar i princip hela kroppen. Snart ska vi iväg för att skriva ut CV till mig hos mormor och morfar och kanske ta en kopp kaffe innan vi kör hem för att mysa vidare resterande tid av denna söndagen. 

 För er som frågat hur det har gått på mitt nya jobb: det har gått SJUKT BRA. Det är superkul att få jobba och vara social och inte bara gå hemma om dagarna och tråka. Nu när jag är en utbildad makeup artist och även har erfarenhet inom kläder så känns det som att det är mycket enklare för mig att få jobb på just de ställena som jag vill. Är superglad för det och är ännu gladare över att jag har fått så mycket mer erfarenhet och lärt på så mycket på så kort tid. Det jag älskar med att jobba på Åhlens är att dem har ett så brett sortiment, alltifrån mode, skönhet och heminredning. Och för att inte snacka om alla underbara människor jag fått träffa och lära känna! 

Nu känns det som om livet börjar ta fart, känner mig mycket mer friare och gladare. Därav känner jag att jag fått tillbaka lusten till att blogga igen. Jag har bloggat oavbrutet sedan 2011, och det är inte förrän år 2016 som jag fick en bloggtorka, då jag blev ganska så deprimerad. Att jag inte bloggat mycket det senaste året har berott på att jag känt mig tom och meningslös av många olika skäl. Ni som har följt mig vet om det. Så jag ber om ursäkt för alla gånger bloggen stått tom och även tack till alla som följt mig i dessa år och inte gett upp hoppet utan sett till att motivera mig med era fina ord. TACK. Och till er negativa - ni får mer än gärna sluta följa min blogg. Jag bloggar mestadels för mig själv och då även för alla som gillar att ta del av mitt liv och som uppskattar mina tips och texter. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas