Christina Kovac

Kategori: SHOPPING

Day Birger et Mikkelsen.

HERE

(färgen är mer ljusgrå/gammelrosa, man blir lite lurad av hemsidans bilder då den ser grå ut - vilket inte stämmer).

När jag pendlar fram och tillbaka mellan hem och skola så har jag en liten rullväska med allt mitt smink och produkter i, men om jag ska någonstans efter skolan så känns det väldigt klumpigt och opraktiskt med rullväska då man oftast ska rulla den på kullersten eller bära upp och ner för trappor så jag köpte en stor och sjukt billig väska från DAY för endast 349 kr. Den är verkligen jättestor och rymmer precis allt och lite till. Så nöjd!

fall styles.

Jacket HERE / Jeans HERE / Boots HERE

Top HERE / Striped Pants HERE

Top HERE / Jeans HERE

Knitted sweater HERE

Jacket HERE / Top HERE

Cardigan HERE / Jeans HERE / Sneakers HERE

Velvet Jumpsuit HERE / Heels HERE

Jacket HERE / Denim skirt HERE

Shirt HERE

Boots HERE

Blouse HERE

Jacket HERE

Velvet Top HERE

Knitted sweater HERE / Skirt HERE / Boots HERE

Knitted Sweater HERE

Dress HERE

Mesh Body HERE

Jeans HERE

Velvet Blazer HERE

Knitted Top HERE / Skirt HERE

Velvet Dress HERE

Velvet Pants HERE

Vest HERE / Dress HERE / Shoes HERE

finally mine.

Jag har äntligen köpt min drömväska, efter att ha spenderat alldeles för mycket pengar genom åren på annat så har den aldrig prioriterats då priset på den är väldigt hög. Men eftersom jag suktat efter en Stella McCartney sedan 2012 när jag såg den först i Housewives of Beverly Hills så kände jag att det var dags att passa på då jag fick tillbaka skatten för någon vecka sedan, och med hjälp av min man som stod för halva så köpte jag den. Finns absolut inget bättre än att köpa eller få någonting som man velat ha så länge! Jag velade mellan mörkblå som min plånbok och den gråa. Tillslut bestämde jag mig för den grå, då både jag och O tyckte att den stack ut mer. Jag är sååå nöjd!

 

what does it matter if i lie to you.

 

Dress HERE

Den här klänningen fick jag hem för någon vecka sedan, beställde hem den enbart för att den såg så shiny och simpel ut. När jag väl tog på mig den blev jag helt förälskad, och jag har nu bestämt mig att det är den här klänningen som jag ska bära på bröllopet i sommar! Det är jätte svårt att få bra på bild, men den är så snygg och enkel i verkligheten, och materialet är helt underbart! Dock så måste jag hitta ett par snygga och bekväma high heels att ha till och köpa några snygga smycken med!

Har ni tips på hur jag ska ha håret på ett sommar bröllop i Grekland?