Christina Kovac

Kategori: SHOPPING

new coat.

Hittade den här kappan inne på H&M medan jag väntade på att C skulle hämta upp mig och köra hem mig. Spanade in den under julen då den var på fullpris för 1299 kr, men avkantade och sedan glömde jag bort den. Idag råkade jag bara gå förbi den och såg att den var på 70%, HUR BRA? För 390 kr blev den min! Är supernöjd då den är lite mer ovanlig än mina andra kapporna som är i färgerna beige och grå. Förutom det köpte jag ST. Tropez brun utan sol och ett Dry schampoo som luktar kokos (måste avvänja mitt hår från att tvättas varje dag). Köpte även med mig kaffe och hann umgås med C en liten stund innan hon körde vidare till jobb. Nu håller jag på att tvätta samt städa undan kläder, ska alldeles strax till posten och hämta sminket jag beställt. 

Shopping for brighter days.

Så fort januari månad är kommen så switchar min hjärna över till allt som har med våren och sommaren att göra. Alltså gör den det även när jag är ute och shoppar. Och eftersom vi förmodligen ska åka till Grekland i sommar så har jag givetvis börjat kolla efter snygga bikinis och sommarplagg. Jag hittade den här bikinin på H&Ms rea och visst är den sockersöt? Kommer sitta snyggt på en solbrun kropp!

shopping and some deep talk.

Hur snygg är inte min nya jeansjacka som jag fyndade på ZARA? 

Idag har det inte varit en händelserik dag, förutom att vi promenerade iväg för en timmes simning imorse. Jag och O tänker faktiskt börja simma 1-2 gånger i veckan. Simning är sjukt bra som ni säkert redan vet, sliter inte på musklerna och man tränar i princip hela kroppen. Snart ska vi iväg för att skriva ut CV till mig hos mormor och morfar och kanske ta en kopp kaffe innan vi kör hem för att mysa vidare resterande tid av denna söndagen. 

 För er som frågat hur det har gått på mitt nya jobb: det har gått SJUKT BRA. Det är superkul att få jobba och vara social och inte bara gå hemma om dagarna och tråka. Nu när jag är en utbildad makeup artist och även har erfarenhet inom kläder så känns det som att det är mycket enklare för mig att få jobb på just de ställena som jag vill. Är superglad för det och är ännu gladare över att jag har fått så mycket mer erfarenhet och lärt på så mycket på så kort tid. Det jag älskar med att jobba på Åhlens är att dem har ett så brett sortiment, alltifrån mode, skönhet och heminredning. Och för att inte snacka om alla underbara människor jag fått träffa och lära känna! 

Nu känns det som om livet börjar ta fart, känner mig mycket mer friare och gladare. Därav känner jag att jag fått tillbaka lusten till att blogga igen. Jag har bloggat oavbrutet sedan 2011, och det är inte förrän år 2016 som jag fick en bloggtorka, då jag blev ganska så deprimerad. Att jag inte bloggat mycket det senaste året har berott på att jag känt mig tom och meningslös av många olika skäl. Ni som har följt mig vet om det. Så jag ber om ursäkt för alla gånger bloggen stått tom och även tack till alla som följt mig i dessa år och inte gett upp hoppet utan sett till att motivera mig med era fina ord. TACK. Och till er negativa - ni får mer än gärna sluta följa min blogg. Jag bloggar mestadels för mig själv och då även för alla som gillar att ta del av mitt liv och som uppskattar mina tips och texter. 

Day Birger et Mikkelsen.

HERE

(färgen är mer ljusgrå/gammelrosa, man blir lite lurad av hemsidans bilder då den ser grå ut - vilket inte stämmer).

När jag pendlar fram och tillbaka mellan hem och skola så har jag en liten rullväska med allt mitt smink och produkter i, men om jag ska någonstans efter skolan så känns det väldigt klumpigt och opraktiskt med rullväska då man oftast ska rulla den på kullersten eller bära upp och ner för trappor så jag köpte en stor och sjukt billig väska från DAY för endast 349 kr. Den är verkligen jättestor och rymmer precis allt och lite till. Så nöjd!

fall styles.

Jacket HERE / Jeans HERE / Boots HERE

Top HERE / Striped Pants HERE

Top HERE / Jeans HERE

Knitted sweater HERE

Jacket HERE / Top HERE

Cardigan HERE / Jeans HERE / Sneakers HERE

Velvet Jumpsuit HERE / Heels HERE

Jacket HERE / Denim skirt HERE

Shirt HERE

Boots HERE

Blouse HERE

Jacket HERE

Velvet Top HERE

Knitted sweater HERE / Skirt HERE / Boots HERE

Knitted Sweater HERE

Dress HERE

Mesh Body HERE

Jeans HERE

Velvet Blazer HERE

Knitted Top HERE / Skirt HERE

Velvet Dress HERE

Velvet Pants HERE

Vest HERE / Dress HERE / Shoes HERE

finally mine.

Jag har äntligen köpt min drömväska, efter att ha spenderat alldeles för mycket pengar genom åren på annat så har den aldrig prioriterats då priset på den är väldigt hög. Men eftersom jag suktat efter en Stella McCartney sedan 2012 när jag såg den först i Housewives of Beverly Hills så kände jag att det var dags att passa på då jag fick tillbaka skatten för någon vecka sedan, och med hjälp av min man som stod för halva så köpte jag den. Finns absolut inget bättre än att köpa eller få någonting som man velat ha så länge! Jag velade mellan mörkblå som min plånbok och den gråa. Tillslut bestämde jag mig för den grå, då både jag och O tyckte att den stack ut mer. Jag är sååå nöjd!